Håndtering af Smerter

79,00 DKK

Smertehåndteringsalbummet indeholder 7 lydfiler med 2 introer og 5 forskellige mindfulnessøvelser, alle tilegnet dig, der har smerter. Her kan du aflytte albummets intro:

INDHOLD:

  1. Intro til Smertehåndtering                2 minutter
  2. Bodyscan for Smerter                      10 minutter
  3. Meditation for Smertehåndtering   25 minutter
  4. Vejrtrækning og Smerter                 10 minutter
  5. Egenomsorg ved Smerter                11 minutter
  6. Intro til Yoga ved Smerter                  2 minutter
  7. Yoga ved Smerter                             17 minutter

Samlet spilletid:                                     77 minutter

Læs yderligere beskrivelse af albummet nederst på siden.

VIGTIGT: downloading skal foretages på computer og det kan foregå én gang. Efterfølgende kan albummet frit overføres fra computeren til din tablet eller mobil og afspilles i musikafspilleren.

Til albummet hører også en planche, som du evt. kan udskrive, men som illustrerer hvordan øvelserne ser ud. Planchen indeholder også illustrationer fra albummet “Kropsøvelser“, som også kan downloades her i webshoppen, hvis du ønsker mere dynamiske, energigivende åndedrætsøvelser, samt andre aktive kropsøvelser, der ikke er yoga.

Kategori:

Beskrivelse

At opleve smerter kan være en udfordring, hvad enten der er tale om kroniske, periodiske eller forbigående smerter, så kan det påvirke overskuddet og nærværet.

Måske kender du til det, at blive selvbebrejdende, utilfreds, opgivende, overvældet eller have modstand i forhold til dine smerter? …enten fra dig selv eller fra én du nærer omsorg for? Her er smertehåndteringsalbummet ment, som en medfølende hjælp til dig.

Med albummet Mindfulness Håndtering af Smerter får du de klassiske mindfulness øvelser, som bodyscan, meditation og yoga, der alle er tilpasset dig, der oplever smerter. Selv yogaøvelsen er så nænsom, at den kan udføres af dig, der har bevægeindskrænkninger og måske endda er sengeliggende.

Omdrejningspunktet i albummet er ro, egenomsorg og medfølelse, men der er også fokus på ressourcer og muligheder. Og selvom albummet er tiltænkt dig med fysiske smerter, kan den også sagtens anvendes ved smerter af mere psykologisk karakter.

Måske skal nævnes, at øvelserne selvfølgelig ikke kan erstatte lægelig eller psykologisk hjælp, men skal udelukkende ses som en indlevende og støttende håndsrækning, når det er svært. Og intentionen er at træne dig i, at give dig selv omsorg, når du har allermest brug for det.

Må du have glæde og gavn af smertehåndteringsøvelserne.

BEMÆRK – Der er tale om et digitalt produkt, der er ifølge købeloven derfor ikke returret på produktet.

VIGTIGT: Downloding skal foretages på computer og det kan foregå én gang. Downloadingen indeholder alle enkelt filerne, og en zip-fil, hvor de samme filer er komprimeret. Efter download kan albummet frit overføres fra computeren til din tablet eller mobil og afspilles i musikafspilleren.

Du kunne også være interesseret i...