Mindfulness Åndedrættet

79,00 DKK

Albummet indeholder 6 lydfiler med 1 intro og 5 forskellige åndedrætsøvelser. Her kan du aflytte albummets intro:

INDHOLD:

  1. Intro til Åndedrættet                         4 minutter
  2. Tæl dit dybe Åndedræt                   15 minutter
  3. Hjerteåndedrættet                           16 minutter
  4. Afbalancerende Vekselåndedræt   15 minutter
  5. Afspændende Nydelsesåndedræt  15 minutter
  6. Afbalancerende Intervalåndedræt  16 minutter

Samlet spilletid:                                   81 minutter

Læs yderligere beskrivelse af albummet nederst på siden.


VIGTIGT
: downloading skal foretages på computer og det kan foregå én gang. Efterfølgende kan albummet frit overføres fra computeren til din tablet eller mobil og afspilles i musikafspilleren.

Til albummet hører også en planche, som du evt. kan udskrive, men som illustrerer hvordan øvelserne ser ud. Planchen indeholder også illustrationer fra albummet “Kropsøvelser“, som også kan downloades her i webshoppen, hvis du ønsker mere dynamiske, energigivende åndedrætsøvelser, samt andre aktive kropsøvelser, der ikke er yoga.

Med i downloadingen er en planche, der illustrerer Åndedrætsøvelserne.

Kategori:

Beskrivelse

Med albummet Mindfulness Åndedrættet bliver du guidet i mindfulness træningens måske væsentligste redskab; Åndedrættet, der altid er inden for rækkevidde og et effektivt mål, at rette vores opmærksomhed imod, når vi i et givent øjeblik har brug for at blive nærværende og måske tilføre os selv ro.

Vort åndedræt har forskellig rytme afhængig af, hvilke situationer og tilstande vi er i, og den viden gør, at vi kan bruge og træne åndedrættet og få mulighed for såvel nærværstræning og også for aktivt at vælge, om vi ønsker at tilføre os selv mere energi eller om det er afspænding eller evt. generel afbalancering, vi har brug for.

I et andet album:  Mindfulness Kropsøvelser er der et par mere dynamiske og fysisk krævende åndedrætsøvelser, som du kan gøre brug af, hvis du har en god fysik og et stabilt helbred. Kropsøvelses albummet lægger op til, at lytteren aktivt vender hjem til kroppen og for de krævende åndedrætsøvelsers vedkommende er intensionen, at tilføre lytteren mere energi og øge humøret.

Dette herværende Åndedrætsalbum er derimod egnet til alle, der ønsker at bruge åndedrættets muligheder for afspænding og afbalancering og som evt. også ønsker at træne lungernes kapacitet på en nærværende og skånsom måde.

Sammen med albummet kommer en planche, der både illustrerer de fysiske øvelser i såvel Åndedrættet som Kropsøvelses albummene.

Må du have glæde og gavn af åndedrætsøvelserne.

BEMÆRK – Der er tale om et digitalt produkt, der er ifølge købeloven derfor ikke returret på produktet.

VIGTIGT: Downloding skal foretages på computer og det kan foregå én gang. Downloadingen indeholder alle enkelt filerne, og en zip-fil, hvor de samme filer er komprimeret. Efter download kan albummet frit overføres fra computeren til din tablet eller mobil og afspilles i musikafspilleren.

 

Du kunne også være interesseret i...