OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Indhold Bodyscan CD2

Mindfulness Bodyscan

Produceret af - Mindfulness på Dansk

Dette album indeholder de karakteristiske bodyscan øvelser, der er kropsbevidsthedsøvelser. Ofte “er vi så meget i hovedet” at vi glemmer kroppen, og dermed måske kommer til at ignorere de signaler kroppen giver til os. Bodyscan er en træning i at være opmærksom på kroppen og i at “flytte hjem” i kroppen igen. Albummet indeholder 3 øvelser, der er lavet, så du enten kan udføre dem enkeltvis, parvist eller alle 3 i træk. Det vil sige at med dette album har du mulighed for, at udføre bodyscanøvelser i 5, 10, 15, 20 eller 30 minutter, alt efter hvor meget tid du har til rådighed.

Der er yderligere indlagt to ekstra bodyscanøvelser, hvoraf den første udføres rygliggende samtidig med en meget let bevægelse, og den næste bodyscanøvelse er tilsat taknemmelighed overfor vore kropslige funktioner, som vi ofte tager helt for givet.

Sidst på dette album, er der afslutningsvis en uguidet meditation. Opmærksomheden bliver hvert 5. minut ansporet til lyden af en gong. Ved at tælle antallet af anslag på gongen, kan du afgøre hvor lang tid, du har praksiseret. Med dette nummer kan du i stilhed meditere eller lave bodyscan øvelser på egen hånd valgfrit fra 5 til 30 minutter.

Du kan både give dig selv eller andre en gave i form at et eller flere albums, der efterfølgende f.x. kan afspilles via musikafspilleren i din smartphone eller tablet.

Du kan snart se, købe og downloade dette album i vores webshop. Se de p.t. tilgængelige albums og øvrige varer her:

Se alle vore albums HER

Se alle varer i webshoppen HER