Om Mindfulness på Dansk

App’en og albumserien ‘Mindfulness på Dansk’ er udgivet og produceret af Ghita Søgaard fra klinikken ‘Fjordlys’ ved Ringkøbing Fjord.

Formålet med ‘Mindfulness på Dansk’ er at medvirke til, at begrænse og reducere stress, ved at forsyne dig med materiale, så du hvor som helst, når det passer dig, kan blive guidet i at udføre de effektive Mindfulness øvelser. App’en er tilgængelig på både Android og Apple devices, og øvelserne kan desuden hentes som albums i vores webshop. Herfra kan albummene downloades til din computer, og efterfølgende overføres til din smartphone eller tablet, så du altid har øvelserne ved hånden.

Du får med disse øvelser et fleksibelt redskab til din Mindfulness træning. Øvelserne er produceret, så du kan udføre en enkelt eller flere øvelser i træk. Hermed har du altid mulighed for at blive guidet i din Mindfulness træning, uanset hvor meget eller hvor lidt tid du har til rådighed. Vi anbefaler 10-20 minutters daglig træning.

Da ansvaret for brugen af disse øvelser påhviler den enkelte bruger, anbefaler vi også, at du drøfter denne mulighed med en psykolog, mindfulness instruktør eller anden sundhedsprofessionel, hvis du er udfordret på sind eller krop. Øvelserne er udarbejdet til hjemmebrug, hvor du praktiserer alene, men kan selvfølgelig også bruges til din hjemmetræning i forbindelse med et forløb hos en psykolog eller mindfulness instruktør.

Må du have gavn og glæde af mindfulness træningen.

Send en email